Infinigate Danmark A/S
Booth: 400
3

Infinigate (Danmark) A/S er en veletableret it-sikkerhedsdistributør, som blev grundlagt i 1994. Som distributør sælger vi udelukkende vores produkter og ydelser via danske it-forhandlere. Foruden traditionel salg af produkter tilfører vi produkterne værdi i form af viden, support og ydelser.

Infinigate distribuerer kvalitetsprodukter inden for it-sikkerhed. Vi er grundet mangeårige fokusering på sikkerhed, en kompetent samarbejdspartner, som via seriøsitet og stor know-how kan yde optimal rådgivning om sikkerhed. Denne rådgivning ydes via vores partnerskab med it-forhandlere til danske virksomheder. Foruden vejledning omkring etablering, implementering og vedligeholdelse af it-sikkerhedssystemer, yder vi i samarbejde med forhandlere installationshjælp, uddannelse og traditionel support på vores produkter.

Infinigate (Danmark)'s moderselskab er Infinigate Holding AG. Infinigate er blandt Europas førende value add distributør inden for it-sikkerhed. Distributionsvirksomheden drives i England, Schweiz, Tyskland, Østrig, Sverige, Norge samt i Danmark.

Infinigates viden på sikkerhedsområdet tager sit udspring i vores kvalitetsprodukter, der yder den bedst mulige beskyttelse i en stadig mere og mere omfangsrig "it-jungle". Vores sortiment dækker sikkerhed på mange niveauer - bl.a. firewalls, overvågningsløsninger af firewalls og web-servere, adgangskontrol, scanning af eksisterende it-miljøer, krypteret kommunikation på Internettet imellem hjemmearbejdspladser, mobile medarbejdere, leverandører osv. - al sammen med det formål at sikre it-installationerne og forhindre misbrug fra uautoriseret side.

IT Security Management
IT Security Technology

Kontakt

Stamholmen 157
2650
Hvidovre Djibouti
+45 70 20 56 56

Securing your web services

James Easton
Channel Enablement SE EMEA, A10 Networks
IT Security Management
03-05-2017 | 12:00 -12:30Theatre / Sal 1

How to achieve the best protection for your data

Leif Sundsbø
Managing Director, Hiddn Solutions
IT Security Management
03-05-2017 | 12:45 -13:15Theatre / Sal 2

Did Anyone Lock the Front Door?

Chris Payne
Independent IT security consultant
IT Security Technology
03-05-2017 | 15:45 -16:15Theatre / Sal 3

Whitepapers

Links