GlobalSequrStand nr.: 620

GlobalSequr A/SALLE HAR RET TIL PRIVATLIV!

GlobalSequr A/S er et IT-sikkerhedskonsulenthus med en klar overbevisning om, at både virksomheder og privatpersoner har ret til et privatliv.For GlobalSequr A/S er det yderst vigtigt, at alle personfølsomme data bliver håndteret forsvarligt og med respekt for de kunder, der har leveret oplysningerne. GlobalSequr A/S arbejder med IT- og informations sikkerhed ud fra et holistisk perspektiv hvor sikkerhed tænkes ind i hele organisationens datahåndtering. Det er ikke kun et spørgsmål om at have de rette tekniske løsninger men også et spørgsmål om aktiv log-management og interne procedurer.Vi har et mål om at afmystificere kompleksiteten omkring IT-sikkerhed. Vi ønsker at ”koge” IT-sikkerhed ned til noget der kan forstås og anvendes i organisationen på en gennemsigtigt og brugervenlig måde.

Vores mission er at skabe tryghed og sikkerhed for vore kunder. Dette sker gennem implementering af intelligente løsninger, der understøtter såvel de aktuelle behov som den forventede fremtidige udvikling heraf.

Erfaringer med persondataforordningen - godt i gang og sikkert i mål

04-05-2017 | 09:30 - 10:00
Theatre / Sal 2
EU Persondataforordningen har været et hyppigt diskuteret emne det sidste år. Rigtig mange virksomheder er i gang med at tilrette processer og systemer. Der er dog mange virksomheder, der ikke helt ved, hvordan de skal komme i mål med at lev op til kravene i forordningen. GlobalSequr A/S har gennem implementerings projekter opbygget en masse erfaring omkring forordningen og hvordan virksomheder bedst muligt griber processen an. Ved dette seminar vil vi dele ud af vores erfaringer, samt give nogle gode råd til hvordan du kommer mål med at leve op til forordningens krav.

MyExpo

E-mail adresse
Password
Glemt password?

Adresse: Lejrvej 17
3500  Værløse
Land: Danmark
Telefon: +45 48 22 98 80
E-mail adresse: sales@globalsequr.com
Website: http://globalsequr.com/
Stand nr.: 620