Om AteaStand nr.: F4

AteaVi har det privilegium at leve i et af verdens bedste lande. Men i Atea vil vi mere end det. Som specialister i it-infrastruktur vil vi være med til at forme et endnu bedre Danmark. Sammen med vores kunder skal vi udvikle løsninger, som næste generation kan være stolte over.

Vi vil fx bidrage til mere effektiv læring i skolerne. Vi vil hjælpe politiet, redningstjenesten og sundhedshedvæsenet til at levere endnu bedre velfærd. Vi vil gøre dansk eksportindustri mere konkurrencedygtig og give entreprenører endnu bedre muligheder for at nå deres mål.

Sammen med vores kunder bygger vi Danmark med it. Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

To datacenter, or not to datacenter? That is the question

04-05-2017 | 13:05 - 13:35
Theatre / Sal 6
Hvorfor er det overhovedet interessant at have en it-afdeling? Hvor ofte mangler du den rigtige service? Er langsom svartid det nye "nede"? Skal enterprise it være svært? Alt dette er spørgsmål vi gerne vil give vores svar på.

MyExpo

E-mail adresse
Password
Glemt password?

Adresse: Lautrupvang 6
2750  Ballerup
Land: Danmark
Telefon: +45 7025 2550
E-mail adresse: info@atea.dk
Website: http://atea.dk/
Stand nr.: F4